Menu Content/Inhalt
Főoldal arrow Fórum
Magyar Asztali-Labdarúgó Szövetség Fóruma
Helló, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezz be vagy regisztrálj.
Elfelejtetted a jelszavadat?
Le Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Páros OB.
Rózsadomb (Felhasználó)
I. osztály
graph
A felhasználó távol van Kattints ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Vá: Páros OB. 2013.02.19 17:31 Karma: 0  
Éppen ez az ! Eggyesek úgy gondolták, hogy az életük múlik rajta. Ezért nem gomboztak hanem inkább tolattak a végtelenségig miközben gombozhattunk volna egy jót...
Szerintem sem lesz olcsóbb a párizsi vagy a tej ha megnyertük volna...
  Az adminisztrátor letiltotta a látogatók számára az írási lehetőséget.
nagy attila (Felhasználó)
I. osztály
graph
Vá: Páros OB. 2013.02.19 19:39 Karma: 54  
Sajnos a páros játéknak vannak ilyen rossz tulajdonságai,hogy hátra játék! Miért is van ez,azért mert aki komolyan vette ezt a versenyt az sokszor félt akár lépni is,azért hogy ne az ő hibája legyen a vereség! Nem egyszerű ez,én egyszer hibáztam ezen a versenyen,és megmondom őszintén nagyon rosszul esett,hogy ez miatt nagy hátrányba kerültünk,mivel itt egy 0-1-es állás majdnem hogy a vég! Egyébként azt nem értem hogy mivel ez egy O.B. volt,miért nincsenek még fenn az eredmények,plusz egy pár szösszenet a versenyről? Visszatérve a díjazásra egy kicsit jobban el lehetett volna a kupák nagyságát osztani,mivel az első helyezett gyönyörű nagy kupát vitt haza,viszont a második egy nagyon picikét egy decis pohár nagyságút! Rendben is lett volna a harmadik helyezettnek is ez,de aki majdnem megnyerte annak nagyobbat lehetett volna csináltatni,az elsőnek meg egy kicsivel kisebbet! Mellékesen hozzáteszem, mindkét Kecskeméti versenyző nagyon örült a kis kupáknak is!!!!!
nagy attila (Felhasználó)
I. osztály
graph
Vá: Páros OB. 2013.02.27 15:28 Karma: 54  
Most egy kicsit elszakadt a cérna nálam, mi a faszomat kell még csinálnom hogy feltegyétek az eredményeket?????????????????? Hívtam Balázst természetesen ahogy szokta nem vette fel,írtam neki smst nem válaszol! A héten a honlapomat frissíteni kellett volna az OB eredményekkel,és az NB 1-es beharangozóval,de így nem tudom mert innentől kezdve reggeltől estig dolgozom! Miért nem működik ez úgy mint egy normális szövetségnél,erre nem lehet az az ok hogy nincs rá idő,mert le vannak mentve az eredmények egy két gombnyomás és már fenn is lennének azok a kibaszott eredmények!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fel Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat