rollo (Felhasználó)
I. osztály
|
Beszámoló-közgyűlés-versenyhelyszinek 2013.01.20 22:02
|
|
Elolvastam Tóth László Lajos MALSZ elnök úr 2012-es évi MALSZ beszámolóját.A beszámoló sikeres ver- senyév a beszámoló alapján. Valóban sok egyéni és csapatverseny is bizonyitotta,hogy pezsgő,aktiv sportélet folyt a MALSZ-ban. A "NEMZETKÖZI KAPCSOLATOK" volt a beszámoló 6-ik pontja itt "kimaradt",hogy 2012-es MALSZ Közgyűlés felkérését teljesitve beadtam a nemzetközi kapcso- latokkal kapcsolatban egy javaslatomat irásban a MALSZ felé , melyben javasoltam egy új "NEMZETKÖZI ASZTALI-LABDARUGÓ GOMBFOCI SZÖVETSÉG" létrehozását ,melyben csak a magyar hungaricum a gombfoci lenne és ehhez az első lépés a MALSZ névváltoztatása lenne , melyben új névnek javasoltam a "Magyar Asztali-labdarugó Gombfoci Szövetség "nevet. Ezt az egyoldalas beadványomat a MALSZ elnöke át is vette 2012.szeptemberében tőlem. A versenyhelyszineknél kitünő és új helyszin az Angyalföldön lévő HOTEL GÓLIÁT,mely Tóth László Lajos elnök úr érdeme ! Ez egy új gombfoci para- dicsom,ahol NB-s csapatbajnokságok ,egyéni MB, és sok verseny került megrendezésre és tervbe is van véve ! Az viszont fura,hogy a józsefvárosi egyesület is itt rendezi versenyét. Tehát a Tóth László Lajos szerezte helyszin vállán van nagy teher és közben más fővárosi helyszinek eltünőben vannak,pl.a volt józsefvá- rosi helyszin,Kocsis Szálló.
|
|
|
Az adminisztrátor letiltotta a látogatók számára az írási lehetőséget. |
tothl64 (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
|
Vá: Beszámoló-közgyűlés-versenyhelyszinek 2013.01.21 07:44
|
|
Kedves Rolló !
Első sorban gyors felgyőgyulást kívánok!
ásodjára: Én ajánlottam fel Balázsnak a Góliátot, egyszerű, leginkább gazdasági okokból:
a) Remek verseny-helyszín b) olcsó a bérleti díja c) 35 pálya áll rendelkezésre d) Elférünk (mármmint az a 60-70 fő, aki a versenyen indulni fog)
Köszönm, hogy elolvastad a beszámolót.
Módosította: tothl64, Időpont: 2013.01.21 07:45
|
|
|
rollo (Felhasználó)
I. osztály
|
Vá: Beszámoló-közgyűlés-versenyhelyszinek 2013.01.21 10:20
|
|
Kedves Tóth László Lajos MALSZ Elnök ! Valóban a Hotel Góliát kitünő helyszin és ez a gombozók paradicsoma ,hiszen klubközi versenyek, ESE edzések is bizonyitották,hogy itt jól érzik a gombozók magukat ! Ez a Te érdemed,hogy a prob- lémás világunkban ezt létrehoztad.Én a józsefvá- rosi rendezésnél az elmúlt években mindig azt lát- tam,hogy a helyszin a Józsefváros.Azért , mert a Hotel Góliát van , a többi budapesti helyszint is jó lenne megtartani. A MALSZ beszámolót végig olvastam,én úgy látom, hogy mindent figyelenben véve sikeres MALSZ év volt.
|
|
|
|